Aurinkoisia aamuajatuksia.

Kuuntelen makuuhuoneen kovaäänistä tuhinaa. Siellä ne mytyt nukkuvat, suloisesti vierekkäin. Teki melkein pahaa kömpiä vierestä aamun tohinoihin. Lomaan on vielä kaksi viikkoa.
Heräsin ennen kellon soittoa. Nukuin kuin tukki kuitenkin. Keskessä oli nukkunut ajopuu,  kun tyyny ja nalle löytyi jalkopäästä. Poika kyllä tiukasta mytystä oikein puolin. Liikkuvaista sorttia, aivan kuin minä lapsena. Herätessä oli hyvä ja rauhallinen mieli. Tuntui taas pitkästä aikaa että kaikki järjestyy.

Lomaa me odotetaan. Edessä on poikien ensimmäinen lentomatka ja kohteena Kööpenhamina. Samsoniten autot-matkalaukku odottaa jo kaapissa ja passit tuli eilen pentukakkiaisille. Alkaa äidinkin into nousta. Kööpenhaminasta suunnataan junalla Billundiin ja Legolandiaan. Isille näytettiin esittelyvideo eräänä päivänä ja samalla fiilisteltiin itse. Onpa kiva lähteä! Matkaseuraksi saadaan ystäväni tyttärensä kanssa. Vanhinta poikaani 6v huoletti eniten että jos tytön viereen joutuu nukkumaan :D noo, samaan hengenvetoon jatkoi, että on se tyttö ihan hyvä tyyppi kuulemma kuitenkin :) niin ne toiset tytöt on. Hassuainen.
Nuorimmainen innostui eilen New Yorkista, katsottiin instasta kuvia ja hän bongasi paidastaan vapaudenpatsaan. Silmiin tiukasti katsoen hieman jämympi pikkukakkiainen sanoi, äiti, tänne mennään sitten seuraavaksi. Niin tehdään. Voi kun saisin noihin poikii juurrutettua innostuksen lähteä ja kokea! Elämä pitää tuntea.

Aamukahvi jäähtyy mukissa, hymyilyttää. Pitäisi kiiruhtaa meikkaamaan ja herätellä pojat, tuhiskoot vielä. Olen tehnyt hirmuisesti ajatustyötä. Se on jopa hienoinen ongelma minulle, koska saan ajatukseni välillä niin mutkalle että melkoinen suoristusrauta vaadittaisiin ne selvittämään. Tänä aamuna olen kuitenkin itseni ja ajatusteni kanssa sinut. Olen päättänyt luottaa itseeni ja siihen että asiat tapahtuu joskus, valinnat voivat olla vääriä, mutta johtaa silti oikeisiin päämääriin ja ikinä ei kannata pelätä kysyä eikä missään nimessä liian kauaa harkita vastausta. Jotkut asiat vaativat aikaa, sekin on oikein ja unelmia tulee elää todeksi. Elämän ei tarvitse olla helppoa. Oman näköinen, ja tuntuinen elämä riittää. Tärkeintä olisi että saa omasta itsestään annettua hitusen hyvää sinne missä ikinä kulkee.

Mukavaa alkavaa kesäpäivää!


Kommentit

Suositut tekstit