Rakasta, niin sinua rakastetaan.

Tänä aamuna tulin tosi hyvälle mielelle ajatellessani semmoista aitoa ja onnellista parisuhdetta. Tiedättekö semmoisen suhteen jossa aito rakkaus ja välittäminen oikein huokuu niiden ihmisten välillä. He katsovat toisiaan lämpimästi, he koskettavat paljon ja he arvostavat toisiaan. He tekevät pieniä hyviä tekoja toisilleen arjessa ja pitävät kiinni. Rutistavat välillä kuin saisivat lisää happea toiselta hengittääkseen. He vuosienkin jälkeen ihastuvat toiseen uudelleen, nauravat yhdessä toisilleen ja toisen kanssa, tuntevat himoa, toisiinsa. Eikä himo ole ruma sana, se on merkki siitä että sinä vain kelpaat paremmin kuin kukaan toinen.

Semmoinen parisuhde pystyy myös riitelemään ja siinä tietää ettei tarvitse pelätä. Syliin pääsee, sinne pyydetään. Ihanaa!

Herkistyin ihan. Ajattelin ihmisiä ympärilläni, somea, tarinoita. Tulin onnelliseksi.

Seuraavan kerran kun sinut vedetään syliin ja pyydetään jäämään lähelle ole onnellinen. Arkihässäkän keskellä kosketa puolisoa, suutele hellästi huulille, näytä että välität. Katso häntä ihaillen ja sano se ääneen. Ei rinnalla tarvitse olla ms/mr suomi, ihan sama vaikka maha roikkuu, tai tissi, jotain kaunista ja hyvää sieltä löytyy. Jos ei, mieti pari kertaa oletko onnellinen,ja onko hän, joka jää paitsi kaikista  kauniista sanoista ja kosketuksista? Rakasta niin sinua rakastetaan. Mikään ei ole sen yksinkertaisempaa.

Se pariskunta, josta ajatukseni lähti, olette ihania. Kiitos hyvästä ajatustuokiosta aamuuni. ♡


Kommentit

Suositut tekstit